Kotihammas

KotiHammas on uusi kotimainen ja valtakunnallinen hammashoitoalan ketju. Hammaslääkärikeskuksemme palvelevat perinteisen asemilla tapahtuvan vastaanoton lisäksi myös mobiilitiimien välityksellä tuoden hammashoidon sinne missä sitä myös kipeästi tarvitaan. Tarjoamme kaikissa paikoissamme kattavat nykyaikaiset hammashoidonpalvelut sujuvasti sekä aina kunkin yksilölliset lähtökohdat huomioon ottaen.

Meillä sinun ei välttämättä tarvitse edes lähteä hammaslääkäriin, suuhygienistille tai hammasteknikolle erikseen, vaan lähetämme ammattilaiset luoksesi – asuinpaikastasi riippumatta. Mobiilihammashoitomme tuo korkeatasoisen hammashoidon kustannustehokkaasti paikan päälle kotiin, palvelutaloihin tai hoitolaitoksiin. Palvelu on ihanteellinen esimerkiksi henkilöille, joiden liikunta- ja toimintakyky on heikentynyt tai joiden on syystä tai toisesta vaikea päästä hoitoon. Kotikäynneillä meiltä onnistuvat niin perushammashoito, röntgenkuvaukset kuin hammasproteesien korjaukset ja uusien valmistuskin. Mobiilihammashoitoon erikoistuneet ja perehtyneet hammaslääkärimme, suuhygienistimme ja erikoishammasteknikkomme avustajineen tekevät tilauksesta kotikäyntejä toimipaikkojemme ympäristössä ja tarvittaessa kauemmaskin vaikka ympäri maata.

Mielestämme hyvä hammashoito kuuluu kaikille. Tavoitteemme onkin saavuttaa paras mahdollinen hoito ja hoitoonpääsy niin hammaslääkärikeskuksissamme kuin niiden ulkopuolellakin. Osaava ja asialleen omistautunut henkilöstömme pitää huolta, että meillä voit tuntea olosi kotoisaksi paikasta riippumatta.

Lue lisää: www.kotihammas.fi